Регистрация Вход
МЕНЮ САЙТУ

СТАТТІ

Податкова діра «ОККО»: що приховує мережа АЗС під ...

Податкова діра «ОККО»: що приховує мережа АЗС під завісою волонтерстваБензин дуже вигідний товар для «скрутки», бо його можна прив’язати до будь-якого виробництва. Цю фразу голова податкового комітету Верховної Ради Данило Гетманцев сказав в квітні 2021 року...



Слуга народу Ірина Борзова заробляла у Криму та от...

Слуга народу Ірина Борзова заробляла у Криму та отримала дорогу квартиру Скандали у команді «Слуги народу» та президента Володимира Зеленського не вщухають. Цього разу йтиметься про незаконний кримський бізнес нардепа Ірини Борзової



Як нафта російського олігарха Силантьєва та технок...

Як нафта російського олігарха Силантьєва та технократа Сорокіна обтікає санкції Російська нафта та нафтопродукти без українських санкцій продовжують перетікати до європейських та британських автомобілів, наповнюючи бюджет країни-агресора




Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Поиск

Главная » 2023 » Октябрь » 19 » В рф стурбовані активністю українських бійців на лівому березі Херсонщини — ISW
10:02
В рф стурбовані активністю українських бійців на лівому березі Херсонщини — ISW

В рф стурбовані активністю українських бійців на лівому березі Херсонщини — ISW У росії висловили явну стурбованість тривалими діями українських військовослужбовців на східному березі Херсонської області та розглядають це як частину потенційної більшої української операції. Про це повідомив американський Інститут вивчення війни (ISW).

Джерела в рф стверджували, що, ймовірно, ротні підрозділи двох українських морських піхотних бригад здійснили штурм через Дніпро на східний (лівий) берег Херсонської області 17-18 жовтня.

Геолокаційні кадри, опубліковані 18 жовтня, показують, що українські сили просунулися на північ від Піщанівки (14 кілометрів на схід від міста Херсон та 3 км від річки Дніпро) і до селища Пойма (11 км на схід від міста Херсон та 4 км від річки Дніпро).

Один із відомих російських військових блогерів повідомляв, що дві українські «штурмові групи» висадилися на східному березі Дніпра та прорвали початкову російську оборону, тимчасово зайнявши всю Пойму та позиції на північній околиці Піщанівки вдень 17 жовтня.

Пізніше він заявив, що росіяни відкинули українські війська з цих позицій у бік Дніпра. Військовий блогер стверджував, що станом на полудень 18 жовтня в Піщанівці продовжує діяти українська диверсійна група. Він припустив, що окупанти утримують лише позиції на південній околиці населеного пункту.

Міністерство оборони росії також визнало українські операції, стверджуючи, що російські сили нібито зупинили чотири українські диверсійно-розвідувальні групи поблизу Підстепного (16 км на схід від Херсона) та Пойми. Інший відомий російський військовий блогер також заявив, що українські війська зайняли Пойму в ніч проти 18 жовтня.

Це важливо?

В рф стурбовані активністю українських бійців на лівому березі Херсонщини — ISW Так, адже, як вказує ISW, російські джерела висловили явну стурбованість «тривалою українською діяльністю» на східному березі Херсонської області та розглядали цю діяльність як частину потенційної більшої української операції.

На думки аналітиків, занепокоєння росії щодо здатності російських військ відбити потенційну українську наступальну операцію через Дніпро може бути частково пов'язане зі станом російських військ на лівому березі.

«російське командування протягом останніх місяців стягнуло більше елітних підрозділів з Херсонського напрямку для підтримки оборонних операцій на заході Запорізькій області, оскільки, ймовірно, розглядає Херсон як спокійний сектор, а поточний склад сил у цьому районі, ймовірно, відносно менш боєздатний», — припускають в ISW.

Категория: Новости | Просмотров: 692 | Добавил: admin | Теги: Росія, ISW, Війна | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar

Обсудить на Юридическом форуме

ИНТЕРВЬЮ

Кирило Говорун: На гроші Новинського лобісти влаштовують танці з бубнами довкола «гонінь проти УПЦ»

Після початку повномасштабної війни 2022-го в мережі з'явилася антивоєнна декларація, яку підписали понад п'ять сотень богословів, релігієзнавців, філософів з усього світу. Серед авторів цього тексту був і Говорун.



Розпорошення ресурсу та план «Б». Чому замінили Залужного і що чекає на Сирського

Розпорошення ресурсу та план «Б». Чому замінили Залужного і що чекає на Сирського Військовий експерт окреслив перспективи та умови, в яких доведеться працювати новому головкому...